Liever zakelijk leasen?

Naast Private Lease Used is het ook mogelijk de voertuigen zakelijk te leasen. Neem contact op met het autobedrijf om een Business Lease Used offerte te laten maken.

Wat is Business Lease Used?

Een auto zakelijk leasen is niets anders dan een auto huren voor een langere termijn. Kosten voor onderhoud, banden, reparaties, motorrijtuigenbelasting, verzekeringen en meer zijn opgenomen in een vast maandbedrag. Het basistarief verandert niet gedurende de looptijd.

Ook als er een onderhoudsbeurt of reparatie nodig is, blijft de leaseprijs gelijk.
Zakelijk leasen is dankzij Business Lease Used ook mogelijk met jong gebruikte auto's. En dat is misschien wel de slimste keuze. Want door in een auto te rijden die niet geheel nieuw is, rijdt u voor hetzelfde leasetarief in een ruimere auto. Of u betaalt een lager maandelijks leasetarief voor hetzelfde model.

Zo kunt u direct gebruikmaken van de auto('s) van uw keuze, weet u waar u maandelijks aan toe bent en houdt u maximale financiële middelen vrij om te ondernemen. Dat noemen wij 'slim zakelijk rijden'.

Business Lease Used voordelen

Je bent eruit! Je weet precies welke auto je wilt. Maar hoe kun je daar nou zo slim, voordelig en zorgeloos mogelijk in rijden? Door een auto te leasen via Business Lease Used. Als je een occasion leased van Private Lease Used profiteer je van vele voordelen waaronder:

  • Geen investering, meer kapitaal
  • Scherp all-in bedrag per maand
  • Jonge occasions direct beschikbaar
Meer info
Business Lease Used voordelen
  • Geen investering, meer kapitaal
  • Scherp all-in bedrag per maand
  • Jonge occasions direct beschikbaar