Over ons

Meer weten over onze inspiratie, het ontstaan en de achtergrond van Business Lease Used? We vertellen er graag meer over!

Waarom Business Lease Used?

Business Lease Used is het leaseconcept dat u de vrijheid geeft om uw ideale auto te rijden. Precies zoals u dat wilt, zonder zorgen, voor een all-in bedrag per maand.

Gebruik wordt steeds belangrijker dan bezit. Zo wordt het gemak van zorgeloos gebruik voor een all-in maandbedrag steeds aantrekkelijker, in tal van opzichten. Dat geldt ook voor mobiliteit. Deze ontwikkeling inspireerde ons en heeft geleid tot het unieke concept 'Private Lease Used', spoedig gevolgd door 'Business Lease Used', speciaal voor de zakelijke markt.

Bij leasen denkt iedereen meestal direct aan nieuwe auto's maar dat hoeft niet meer, want met Business Lease Used krijgt u de mogelijkheid om een occasion te leasen voor een scherp all-in maandbedrag. Ook kunt u met Business Lease Used vaak voor hetzelfde geld een grotere of luxere auto rijden. Kortom, meer auto voor uw geld!

Het autobedrijf blijft beheerder van de leaseauto en is op die manier niet gebonden aan een leasemaatschappij. Ook verzorgt het autobedrijf zelf het onderhoud en de reparaties. Dan weet u zeker dat uw leaseauto in goede handen is en blijft.

Actua Lease & Services leidt het geheel in goede banen. Wij faciliteren de autobedrijven op het vlak van automatisering en administratie en zien toe op de kwaliteit van de dienstverlening.

Wie is de bedenker van dit concept?

Business Lease Used is een initiatief van Actua Lease & Services B.V., dat deel uitmaakt van de Actua Groep.

In onze producten staat u als klant altijd centraal. We ontzorgen waar mogelijk, op de momenten dat het voor u van belang is. Als 'geestelijk vader' van klantgerichte productverzekeringen hebben we als eerste in Nederland een verzekering met verlengde garantie geïntroduceerd. Een uitkomst voor velen, denk bijvoorbeeld aan verzekeringen voor je telefoon, laptop en wasmachine.

Ook in de Automotive branche zijn we sinds de oprichting van Actua actief met unieke verzekeringen, zodat u zorgeloos de weg op kunt. We vinden het belangrijk dat we toegevoegde waarde bieden aan zowel de klant als het autobedrijf.

Actua is een familiebedrijf met een rijke pioniershistorie. Maatwerkoplossingen karakteriseren de organisatie. In 1986 is Actua opgericht door Ser Peters, een veelzijdige innovator die zijn eigen koers volgt. Inmiddels is de Actua Groep uitgegroeid tot een multidisciplinair bedrijf met een eigen verzekeringsmaatschappij. U kunt dus voor al uw verzekeringsvraagstukken bij ons terecht.

Klanten ervaren de dienstverlening van Actua als zeer positief en waarderen ons met een gemiddeld reviewcijfer van 4,5 op 5. Dáár doen we het voor!

Meer weten over Actua? Kijk op www.actua.nl.

Vind vandaag nog uw auto!

Uw postcode
Is dit wat voor u?

Business Lease Used voordelen

Je bent eruit! Je weet precies welke auto je wilt. Maar hoe kun je daar nou zo slim, voordelig en zorgeloos mogelijk in rijden? Door een auto te leasen via Business Lease Used. Als je een occasion leased van Private Lease Used profiteer je van vele voordelen waaronder:

  • Geen investering, meer kapitaal
  • Scherp all-in bedrag per maand
  • Jonge occasions direct beschikbaar
Meer info
Business Lease Used voordelen
  • Geen investering, meer kapitaal
  • Scherp all-in bedrag per maand
  • Jonge occasions direct beschikbaar