Het stappenplan

Het zakelijk leasen van een occasion kan slimmer dankzij Business Lease Used.
Door te kiezen voor een jonge occasion, betaalt u een lager maandelijks leasetarief. Dat voordeel kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor een completer uitgeruste auto.

Stap 1:

Zoek en kies een auto bij een autobedrijf in uw regio

U kiest zelf de auto die u wilt leasen. Heeft u uw ideale auto gevonden? Vraag dan eenvoudig een offerte aan of neem contact op met het autobedrijf.

Stap 2:

Bekijk het voorstel

Het autobedrijf maakt een voorstel op maat en neemt dit met u door. Er wordt meteen gekeken of u niet in de financiële problemen komt wanneer u gaat leasen, wel zo slim! Bevalt het voorstel? Dan sluit u direct de leaseovereenkomst af met het autobedrijf.

Stap 3:

Rij zorgeloos met Business Lease Used

U rijdt slim, voordelig en zorgeloos in uw ideale auto. U betaalt een all-in bedrag per maand en u komt niet voor verrassingen te staan, want het autobedrijf onderhoudt zelf de auto. Veel veilige kilometers gewenst!

Direct uw ideale auto vinden?

Vul hier uw postcode in en vind de ideale auto bij een autobedrijf in uw omgeving.
Nieuw binnen

Business Lease Used voordelen

Je bent eruit! Je weet precies welke auto je wilt. Maar hoe kun je daar nou zo slim, voordelig en zorgeloos mogelijk in rijden? Door een auto te leasen via Business Lease Used. Als je een occasion leased van Private Lease Used profiteer je van vele voordelen waaronder:

  • Geen investering, meer kapitaal
  • Scherp all-in bedrag per maand
  • Jonge occasions direct beschikbaar
Meer info
Business Lease Used voordelen
  • Geen investering, meer kapitaal
  • Scherp all-in bedrag per maand
  • Jonge occasions direct beschikbaar