Voordelen Business Lease Used

Zakelijk leasen is dankzij Business Lease Used nu ook mogelijk met jong gebruikte auto's. En dat is misschien wel de slimste keuze. Want door in een occasion te rijden, krijgt u meer comfort voor dezelfde prijs. Óf u betaalt een lager bedrag voor hetzelfde model.

Kosten voor onderhoud, banden, reparaties, motorrijtuigenbelasting, verzekeringen en meer zijn opgenomen in een all-in maandbedrag. Het basistarief verandert niet gedurende de looptijd en ook als er een onderhoudsbeurt of reparatie nodig is, blijft de leaseprijs gelijk.

Zo kunt u direct gebruikmaken van de auto('s) van uw keuze, weet u waar u maandelijks aan toe bent en houdt u maximale financiële middelen vrij om te ondernemen.

Dat noemen wij 'slim zakelijk rijden'.

Geen investering, meer kapitaal

Wanneer u besluit om een of meerdere jonge occasions te leasen, hoeft u vooraf geen eigen of vreemd vermogen te investeren voor de aanschaf. Zo blijft er meer kapitaal beschikbaar om te ondernemen.Scherp all-in bedrag per maand

Met Business Lease Used rijdt u voor een all-in bedrag per maand. Zo weet u precies waar u aan toe bent en betaalt u nooit extra voor onderhoud & reparatie, allrisk verzekering*, motorrijtuigenbelasting en Pechhulp Europa, inclusief woonplaatsservice. Onderhoud en reparaties worden uitgevoerd door het autobedrijf, waar u de auto least.

*Zaken die vanuit de overheid worden bepaald, zoals houderschapsbelasting, btw of assurantiebelasting kunnen van invloed zijn op het tarief. Een landelijke stijging van het allrisk autopremietarief kan eveneens effect hebben
Jonge occasions direct beschikbaar

Anders dan bij een nieuwe leaseauto kiest u bij Business Lease Used uit een voorraad jonge occasions. Dat biedt veel keuze én de auto is veel sneller beschikbaar dan een nieuwe leaseauto.
Optimale keuzevrijheid

De looptijd van het leasecontract bepaalt u zelf, met een minimum van een jaar. U kunt leasen voor de langere termijn, maar bijvoorbeeld ook kiezen voor de lease van een voorloopauto voor een nieuwe of tijdelijke medewerker.
Hoog serviceniveau

U rijdt in de auto van het autobedrijf en zij blijven uw vaste aanspreekpunt. Het autobedrijf verzorgt het onderhoud en zal er alles aan doen om de auto in topconditie te houden. Zo rijdt u veilig, allrisk verzekerd en kunt u bij onvoorziene reparaties en schade kosteloos bij het autobedrijf terecht. U profiteert dus van de zekerheid en het serviceniveau van een nieuwe auto.
Opbouw schadevrije jaren

In tegenstelling tot veel andere leasemaatschappijen bouwt u via het concept van Business Lease Used wél uw schadevrije jaren op.

Geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Wij bieden u direct 3 treden startbonus. Daarna bouwt u, wanneer u nog niet op de maximale korting zit, extra korting op wanneer u schadevrij blijft rijden.Business Lease Used: omdat zakelijk rijden slimmer kan!


Uw ideale auto leasen

Uw ideale auto nog niet gevonden? Zoek direct verder...

Vul hier uw postcode in en vind de ideale auto bij een autobedrijf in uw omgeving.

Business Lease Used voordelen

Je bent eruit! Je weet precies welke auto je wilt. Maar hoe kun je daar nou zo slim, voordelig en zorgeloos mogelijk in rijden? Door een auto te leasen via Business Lease Used. Als je een occasion leased van Private Lease Used profiteer je van vele voordelen waaronder:

  • Geen investering, meer kapitaal
  • Scherp all-in bedrag per maand
  • Jonge occasions direct beschikbaar
Meer info
Business Lease Used voordelen
  • Geen investering, meer kapitaal
  • Scherp all-in bedrag per maand
  • Jonge occasions direct beschikbaar